Tarja Turunen - концерт в София, 26.01.2012

Описание

Tarja Turunen  - концерт в София, България
Дата: Сряда, 26 януари 2012
Начало: 19:00
Място: Зала Армеец, София
Цена на билети: 40 лв.

Цена: 40лв.
Брой:
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания
TARJA TURUNEN С КОНЦЕРТ В СОФИЯ

Финландската метъл кралица пристига за самостоятелен концерт в зала Христо Ботев на 26 януари 2012
Финландската супер звезда Tarja Turunen ще изнесе самостоятелен концерт в София на 26 януари 2012 г. по покана на Loud Concerts. Събитието ще се проведе в столичната зала Христо Ботев и е част от предстоящото световно турне на певицата "What Lies Beneath Final Tour 2012", преди да прекъсне концертната си дейност за пет години.
Това ще е петото гостуване на Tarja Turunen в страната ни, след два концерта в София, гостуване на Каварна Рок Фест 2010 и мега спектакълa на "Скандинавския славей", както я наричат феновете й, в Античния Театър в Пловдив на 21 септември 2011.
За концерта в зала Христо Ботев на 26 януари 2012 магнетичната певица ще излезе заедно със собствената си група. Шоуто ще е част от световното турне на Tarja в подкрепа на актуалния й албум "What Lies Beneath". След обиколката музикантите ще се съсредоточат върху записите на нов албум и не възнамеряват отново ще започнат да правят концерти в близките пет години.

За Tarja Turunen:
Tarja Turunen е финландска рок и оперна певица, бивша вокалистка на легендите на симфоничния метъл Nightwish. След като напуска бандата се фокусира върху самостоятелна кариера и за кратко успява да се наложи като едно от лицата не само на финландската, но и на световната метъл сцена. Tarja много успешно съчетава метъл музиката с класическото пеене, и именно тази комбинация е в основата на голямата й популярност. "What Lies Beneath" е третият самостоятелен албум на Tarja.

Билетите ще се продават на цена от 40 лв., а на място в деня на концерта цената ще е 50 лв. Броят на пуснатите в продажба билети ще е ограничен до 2000.