STEREO MC’s - концерта на 16.03.2012

Описание

STEREO MC’s
Дата на концерта: петък, 16. мар 2012,
Начало: 20:00
Място: Universiada Hall, Sofia, България
Цена на билета: 40 лв.

Цена: 40лв.
Няма наличност
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания
STEREO MC’S с концерт на 16 март в София за 6 рожден ден на радио ТАНГРА МЕГА РОК!
Култовата английска група ще пристигне у нас, за да представи своето взривно шоу.
РОБ БЪРЧ и НИК ХАЛЪМ идват с цялата група, а също и с очарователните си танцьорки, за да ни представят своя нов, 7-ми студиен албум – ‘Emperor´s Nightingale’, излязъл в края на лятото на 2011, както и всички свои супер хитове.
STEREO MC’S  ще бъдат хедлайнери на Големият концерт по повод 6-тия рожден ден на радио ТАНГРА МЕГА РОК.
Очакваме ви в столичната зала ‘Универсиада’ на 16 март (петък) за един купон, с убийствен звук и светлина, който всички ние ще помним дълго!
Скоро ще бъдат обявени и другите участници в концерта.
Ето и думите на фронтмена РОБ БЪРЧ, в отговор на  въпрос на Насо Русков в интервю по Тангра Мега Рок:
СВИРИЛИ СТЕ В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ЧЕТИРИ ПЪТИ, АКО НЕ И ПОВЕЧЕ. ЧУВСТВАТЕ ЛИ СЕ У ДОМА, КОГАТО ИДВАТЕ ТУК?
Да, определено. Чудесно се разбираме с българската публика. Винаги когато свирим в България се получават от онези концерти, които те карат да настръхнеш от вълнение, има някакво електричество. Това е защото хората в България искат да бъдат забавлявани и да си тръгнат от концерта изтощени.
Именно такава публика обичат Stereo MC's - хорат, които са готови да се впуснат в музиката, не знам по какъв друг начин да го опиша. Искат да се гмурнат в музиката. не са дошли, за да ни изучават, критикуват или тълкуват музиката ни по интелектуален начин.
Просто търсят енергията. И в това е смисълът на всичко, според мен. Човек иска да усети енергията на едно живо шоу - тя е най-важното нещо. Няма как да я получиш от YouTube, нито пък от концертен запис, или поне много рядко. Няма как да я усетиш чрез телевизора. Трябва да си там, на място, да усетиш атмосферата на събитието.
Следващият концерт по случай рождения ден на радио Тангра Мега Рок ще бъде на магнетичната АНЕКЕ ВАН ХИРСБЕРХЕН и нейната група – на 21 април в столичния клуб *MIXTAPE 5*!
 

от Gundu, 01 Юли 2012

Keep on wirtnig and chugging away!