Беглика Фест 17-19.08.2012

Описание

Беглика фест 2012

Фестивал за творчество и хармонично общуване с природата.
Семеен Билет

Язовир голям Беглик - Защитена Местност "Батлъбоаз"

КУПИ БИЛЕТ ЗА тази проява, която ще се състои на:
17.08.2012/ 10:00 часа; 19.08.2012/ 22:00 часа
Цени: 70:00 лв. (семеен билет)
 

Продажбите ще бъдат ПРЕУСТАНОВЕНИ на: 16/08/2012 23:59

 

Цена: 70лв.
Няма наличност
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания
Беглика фест е паралелната вселена на брега на язовир Голям Беглик, където за три дни хиляди непретенциозни хора живеят и творят алтерантиви, нужни на обществото ни. Фестивалът е известен с това, че се създава от своята публика, а не се създава, за да бъде консумиран от нея. Основните му характеристики са непретенциозност и естественото общуване между човек и природа, човек и човек, човек и кану, човек и въжена градина, човек и всички творящи наоколо. Известен е и с мистерията "Лудо пиле", в която са посветени само хората от беглишката общност - а именно, всеки, посетил фестивала поне веднъж.

Фокусът на фестивала е дневния Форум "Бъдеще". Той ще събере новаторските гледни точки за алтернативите в образованието и възможните изходи от задънената улица на бългрската образователна система. Идеята на Форум "Бъдеще" е да създава и развива беглишка общност от млади и активни хора, които да предлагат свежи алтернативи на някои от най-наболелите проблеми пред обществото ни.

Тази година билетите за Беглика фест ще улеснят достъпа на млади семейства до събитието със специален семеен билет, което е отражение на новата политика на фестивала, обърната към децата и бъдещето на образованието и родителството като важни условия за устойчиво развитие.

Oрганизиран транспорт
За всеки билет ще бъде предвидено място. Цената на двупосочен билет за 50 местен автобус е 25 лв.
Тръгването
Петък - стадион "Васил Левски" от 8:00 до 9:00ч На мястото за отпътуване ще има няколко автобуса. Те ще тръгват при напълване на всеки пореден рейс.
Отпътуването
В неделя от 18:00ч и понеделник от 11:00ч от разклона за фестивалната зона - мястото на което сте слезнали.
При закупуване на билета си изберете желания момент на завръщане !