ROCK IN ROMA FESTIVAL 18.06-29.07.2011

Описание

В Рим ще се проведе ежегодния Рок фестивал - "Rock in Roma"
Период на фестивала - 18 юни до 29 юли 2011
Цените на билетите са от 23 до 46 Евро
Цената на доставката е 10 Евро на билет
Предлагаме хотеско настаняване от 20 до 120 Евро на човек за нощувка
Самолетни билети от 60 до 200 Евро на човек
 
Рок в Рим 2011
Рим, Capannelle Хиподрума

18-ти юни 30 год. Seconds To Mars
21 юни Avenged Sevenfold
23 юни Алесандро Mannarino
29 Юни Korn
30 юни Subsonica
04 юли Dream Theater
06 07 Afterhours
09 юли Fabri Fibra
13 юли Chemical Brothers
15 юли Франко Battiato
16 07 Caparezza
18 юли Даниеле Силвестри
17 юли Almamegretta и обиколка Raiz Реюнион
19 юли Бен Харпър, Робърт Плант и групата на радостта
Skunk Anansie 20 07
21 юли Elio д Le Storie Tese
22 07 Jamiroquai
23 юли Джак Джонсън
Моби 24 07 + След Покажи с много специален гост DJ Set
29 07 Слаш подвиг Майлс Кенеди + специален гост

Цена: 100лв.
Брой:
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания

18 юни - 30 Seconds To Mars
лента Джаред Лето е готов да се върне в Италия и ще го направи през месец юни за дългоочакваното етап (за първи път !!!). Това ще бъде концерт лятото скала, която ще бъде отбелязана на италиански, с музика и забавно: не може да пропуснете! 30 секунди до Марс ще бъде придружен от две много специални guests''who''will бъдат обявени скоро.

21 юни - Avenged Sevenfold
На сцената на групата Хънтингтън Бийч, ще бъде в новия си тим обратно в Италия да изпълнява на сцената на рок фестивал в Рим, летен празник с музика на живо в столицата.

23 юни - Алесандро Mannarino
"Supersantos" Новият албум е историята на едно пътуване, от здрач до зори, смесването събития и герои са обвързани помежду си с конец, единият край на света.

29 Юни - Korn
Korn Това лято ще се върна да ни даде по-пълна показват къде, в допълнение към песните от последните усилия право Korn III - Не забравяйте кои сте вие, ще ни даде репертоар от парчета от ранните им записи.

30 юни - Subsonica
Въпреки пролетта турне започна съвсем скоро, Subsonica вече мисля за лятото, една от първите дати ще бъдат обявени в Рим, четвъртък, 30 юни, в рамките на фестивала Рок в Рим Capannelle Хиподрума.

04 юли -  Dream Theater + Gamma Ray + Anathema
С големия интерес обратно в Италия най-обичаните и влиятелни изпълнители на прогресив метъл банда Dream Theater е тежка! По този повод ще представи песните от новия и дългоочакван албум излезе през юни. Това ще бъде първият студиен без Майк Портной, който помня, е напуснал групата през септември миналата година. Турнето лятото, всъщност, ще видите наличие на нов барабанист, чиято самоличност засега не е известна. Dream Theater ще се придружава от двама специални гости: Gamma Ray и Anathema.

03 07 - Black Label общество
Металните и потни Южна Black Label общество смаже нашия belpaese отново с много ватове, тонове рифове и поредица от откъси от цялата кариера на американската банда. При откриването на специален гост, който ще разкрие най-скоро.

06 07  - Afterhours
Италианската група инди рок, учредени в Милано през втората половина на осемдесетте години е един от най-влиятелните у нас и Мануел Аниели е считан за един от водещите личности в жанра.

09 юли -Fabri Fibra
Fabri Fibra се завръща с харизмата си и таланта му, коронясване път, така че рапърите се очертава като най-обичаните (и мразени в същото време) от обществеността в Италия.

13 юли  - Chemical Brothers
Той ще бъде в пълен разцвет на живо. И освен това, че събитието на английски дуо ще бъде обогатена с предварително шоу, DJ-определени със специални гости и след шоу със специални гости! The Chemical Brothers Ед Симънс и Том Роуланд, последната е наградена с Q Hero награда, с престижната награда, създадена с едноименния вестник англо-саксонски, обявиха няколко турнета в страната и вече потвърди присъствието си в Рим живеят в Rock през 2011 г. като хедлайнер на първия италиански постижения рок фестивал ал.

15 юли  - Франко Battiato
Изпълнителят планира едно събитие концерт в стил рок, с нова и безпрецедентна състав е изцяло предназначена за фестивала. Един от най-великите италиански изпълнители, пионер и експериментиране в рок, 70-те години прогресив, електроника, което се характеризира през последните 35 години с музика, той се връща в сок от своя репертоар, който включва хитове като " До Patriots На оръжие "," бялото знаме "," The Age на глиган "," център на тежестта "," Cuccurucucu "," грижа ", за да назовем само няколко от многото.

18 юли
Даниеле Силвестри
Новият албум''SCOTCH'', в който ще има специален принос на Андреа Камилери, идва след дълъг сезон of''live'', поради което певицата да се експериментира с нови стилове и нови срещи с музикални свята различни.

19 юли - Бен Харпър, Робърт Плант и групата на радостта.
Освен това на Бен Харпър, събитието ще видят извънредно участието на друг исторически името на международната рок: Робърт Плант и групата на радостта.

20 юли
Skunk Anansie
Това ще бъде връщане към "Рок в Рим на британската група: през миналата година, Skunk Anansie са участвали в един незабравим вечер, пред хиляди хора.

21 юли -  Elio д Le Storie Tese
В Милано групата ще представи най-големите хитове за една вечер на шега. Капитанът протегна формира в Милано в края на седемдесетте години. Линията се е съставен от Стефано Elio''''Bellisari,''David''Civaschi Cesareo, Серхио Rocco''Tank''Conforti, Николай Faso''''Fasani и Крис Майер. В ELII стана култовата банда в Италия, са забавни и експлозиви, както и че все още е любопитен, а не защо, за да изненада публиката от всички възрасти.

22 07 - Jamiroquai
След пет години мълчание, Jamiroquai се завръщат със седмия албум "Rock Star Light Dust", един вид "завръщане към корените", с желанието да се възстанови по-жив звук, и играе без вмешателство на производството прекалено лъскава.

23 юли - Джак Джонсън
В Италия никога не е скрита симпатия към бившия австралийски сърфист, който в течение на няколко дискове напълно въплъщава идеята за писането на песни и нежна музика рок роден на слънчевите плажове на Тихия океан. Рок в Рим, всички най-големите хитове на изпълнителя.

24 07 - Mobi 
Голямoто завръщане към Италия. Невероятно живо представянето на новия си албум.

29 07 - Slash
След историческия "продадени", регистриран през юни 2010 г. до Palasharp на Милано в Италия обратно към легендарния Слаш! Бившият член на Guns N 'Roses, аплодирана по целия свят и призната за най-добър рок китарист в последно време, ще се движи по пътищата през лятото и ще и в нашата страна, където хиляди италиански фенове, които чакат с отворени обятия