Coldplay– концерт на Колдплей в Букурещ, Румъния, 12.06.2024, със собствен транспорт

Описание

Организираме пътуване за концерта на Coldplay в Букурещ.  Предлагаме пакет с посещение на концерта на Coldplay за 1 нощувка и билет за концерта в сектор 372. 
 
Дата на концерта: 12.06.2024
Дата на пътуването: 12-13.06.2024
Място на концерта: стадион National Arena
Цена на пакета: 880лв. 
Пакета включва:
·         1 нощувка със закуска в хотел 4 звезди в Букурещ
·         билет - седящи места, горе, сектор 372
 
Цената е на човек в двойна стая. При настаняване в единична стая - доплащане 80лв. Допълнителна нощувка се доплаща 90лв. на човек. 
 
За резервации и свободни места на тел: 0885004083; e-mail: sales@travelevent.eu
 
Условия за плащане: Резервация се потвърждава само при плащане на 100% от стойността на пакета. Билет и ваучер за хотела се изпращат на Вашия имейл веднага след заплащането на сумата. 
 
Забележка: *Цената е актуална към 30.08.2023
 
За резервация е необходимо да изпратите имената на пътуващите за концерта /име и фамилия на латиница по паспорт или лична катра/, ЕГН и телефон за връзка.
Изпратете на имейл: sales@travelevent.eu, тел: 0885004083
 
*Заплащане: Заплащането става по банков път срещу издадена фактурa, в брой или с банкова карта.
Всички направени но не платени в срок от 2 дни резервации се считат за невалдни.

Цена: 880лв.
Брой:
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания

Условия:

Резервация се прави чрез travelevent.eu, на телефон: 0886004083, e-mail: sales@travelevent.eu или в офиса гр. София, ул. Ами Буе 10А, партер, офис 1.
 
За резервация е необходимо да изпратите имената на пътуващите за концерта /име и фамилия на латиница по паспорт или лична катра/, ЕГН и телефон за връзка. 
 
*Заплащане: Заплащането става по банков път срещу издадена фактурa, в брой или с банкова карта.
Всички направени но не платени в срок резервации се считат за невалдни.
 
Други условия:
Отказване от пътуването.
Записалите се за концерта могат да се откажат от пътуването по всяко време като губят направената към момента на отказване вноска.
В случай, че концерта не се състои по вина на организаторите на концерта или групата, внесените суми се връщат на 100 %. В случай, че концерта се отложи във времето на друга дата Туроператорът е длъжен да уведоми своевременно всички записали са се пътници и запазва правото си да не връща предплатените до момента суми.   
 
В случай на форсмажорни обстоятелства /зарази, природни бедствия, стачки, протести, аварии или катастрофи/ Туроператора не носи отговорност за предоставената услуга. Предплатените суми се връщат според конкретния случай и условия.