CINDERELLA - концерт в София, 15.06.2011

Описание

CINDERELLA - концерт в София
Сряда, 15 юни 2011, 20:00
Зала Христо Ботев, София, България
Билети с цени от 50 лв. промоция за първите 500 билета.

Цена: 40лв.
Брой:
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания
CINDERELLA с концерт в България!

Легендарната американска рок-група от Филаделфия ще свири за първи път в България на 15 Юни! CINDERELLA пристигат у нас в оригинален състав за единственото си шоу на Балканите като част от юбилейното им турне, по повод 25 години от създаването на групата.

Бандата нашумява в средата на 80-те години и бързо завладява сърцата на феновете като се превръща в един от символите на глем-рок вълната в световен мащаб. Със серия от мултиплатинени албуми и трайно присъствие на сцената, CINDERELLA дълго време са сред лидерите в този жанр. Свидетелство за това са многобройните им турнета пред пълни стадиони с групи като SCORPIONS, BON JOVI, POISON, както и участието им на най-грандиозния фестивал на 20-ти век MOSCOW MUSIC PEACE FESTIVAL, който ознаменува края на студената война и установяването на новото глобалното сътрудничество.

На концерта в София ще можем да се насладим на всички разбиващи и неумиращи хитове на CINDERELLA: ‘Nobody's Fool’ , ‘Don't Know What You Got (Till It's Gone)’, ‘Gypsy Road’ , ‘Somebody Save Me’, ‘Heartbreak Station’, ‘Coming Home’ и много други.

Шоуто ще се състои в зала Христо Ботев в София от 20:00 ч.

от jnjzhwlmye, 25 Юли 2012

i2qYlk <a href="http://igsvjdjjundk.com/">igsvjdjjundk</a>, [url=http://ahkjbamrjnse.com/]ahkjbamrjnse[/url], [link=http://bgcmiltqzcpe.com/]bgcmiltqzcpe[/link], http://laexkcavjkae.com/